Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, Çavuşoğlu Mahallesi’nde sürdürülen asfalt yenileme ve yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyerek, ekiplerden çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı. Başkan Geçit, Yeşilyurt’un yeniden imar ve ihya sürecinin yanı sıra ulaşım altyapısının güçlendirilmesine yönelik yatırımların kararlılıkla devam ettiğini söyledi.
ÇAVUŞOĞLU’NDA ULAŞIM KONFORU ARTIYOR
Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, mahallelerin ulaşım konforunu artırmak amacıyla asfalt yenileme ve yol yapım çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
Bu kapsamda Çavuşoğlu Mahallesi’nde altyapı çalışmalarının tamamlandığı güzergâhlarda sıcak asfalt serimi gerçekleştiriliyor. Yıpranan ve kullanım ömrünü tamamlayan yol yüzeyleri modern ulaşım standartlarına uygun şekilde yenilenirken, çalışmalarla birlikte ulaşım güvenliğinin artırılması ve araç trafiğinin daha düzenli hale getirilmesi hedefleniyor.
Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin gerçekleştirdiği çalışmalar mahalle sakinleri tarafından da memnuniyetle karşılanırken, Çavuşoğlu Mahalle Muhtarı Ferhat Dönmez, mahallede yürütülen yol yenileme çalışmalarından dolayı Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit ve belediye ekiplerine teşekkür etti.
“İLÇEMİZİN GELECEĞİNE SAĞLAM TEMELLER ATIYORUZ”
Yeşilyurt’un birçok mahallesinde kapsamlı bir yeniden yapılanma sürecinin yürütüldüğünü belirten Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit ise, yol çalışmalarını yalnızca bugünün ihtiyaçlarını karşılayan bir hizmet olarak görmediklerini, Yeşilyurt’un geleceğine yönelik kalıcı yatırımlar gerçekleştirdiklerini kaydetti.
Araç ve yaya trafiğinin güvenli ve düzenli şekilde sağlanmasının şehir yaşamının kalitesini doğrudan etkilediğine dikkat çeken Başkan Geçit, “İlçemizin muhtelif bölgelerinde altyapısı tamamlanan yollarımızı sıcak asfalt çalışmalarıyla yeniliyoruz. İlçemizin gelişen ve değişen bölgelerinden Çavuşoğlu mahallemizin ulaşım alt yapısını modern, konforlu ve güvenli hale getirmek için planlamaya alınan yatırımları yerine getiriyoruz. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz şu anda burada 1.500 ton sıcak asfalt serimi yapıyorlar, çalışmalar tamamlandığı zaman çevre düzenleme çalışmalarını da yaparak mahallemizin yaşam seviyesini daha iyi bir noktaya taşıyacağız.” şeklinde konuştu.
“EKİPLERİMİZ SICAK HAVAYA RAĞMEN BÜYÜK BİR ÖZVERİYLE ÇALIŞIYOR”
Yaz mevsiminin yüksek sıcaklıklarına rağmen belediye ekiplerinin sahada özverili bir şekilde çalıştığını dile getiren Başkan Geçit, “Sıcak havaya rağmen ilçemizin dört bir tarafında yoğun bir mesai yapan, alın terini sahaya döken mesai arkadaşlarımız büyük bir özveriyle görev yapıyor. Vatandaşlarımızın daha kaliteli ve konforlu yollarda seyahat edebilmesi için gece gündüz demeden çalışan tüm ekip arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
1965 Yılında Malatya’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Malatya’da tamamladı. 1991 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. 1995-1999 yılları arasında İhtisasını Fırat Üniversitesi Üroloji Anabilim Dalında yaptı.
Sırasıyla Aksaray, Elazığ, Bingöl, Malatya, Van, Ankara ve İstanbul illerinde görev yaptı.
2003- 2006 yılları arasında Bingöl Devlet Hastanesi'nde Başhekimlik yaptı.
Akabinde Malatya Beydağı Devlet (SSK Bölge) Hastanesi'nde Başhekimlik yaptı.
2012-2015 yıllarında Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Üroloji Anabilim Dalı Başkanlığı görevini yürüttü.
Akademik kariyerine 2009 yılında Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tıp Fakültesi Üroloji Anabilim Dalında Yardımcı Doçent olarak başladı. 2013 yılında Doçentlik unvanını aldı.
2015 yılında Ankara Atatürk ve Eğitim Araştırma Hastanesinde 1 yıl görev yaptı.
2016 yılında Malatya İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi’nde Doçent olarak göreve başladı. Devamında 2018 yılında bu üniversiteye Profesör olarak atandı.Turgut Özal Tıp Merkezi’nde yaklaşık 7 buçuk yıl görev yaptıktan sonra Bezmialem Üniversitesi Vakıf Gureba Hastanesi'nde göreve başladı.
31 Mart 2024 seçimlerinde AK Parti’den Yeşilyurt Belediye Başkanı olarak seçilmiştir.
Evli ve 3 çocuk babasıdır. İyi derecede İngilizce bilmektedir.