Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü

Tel: 0 (422) 377 77 77 - 4825

Mükremin Yağbasan

Kültür ve Sosyal İşler Müdürü

1977 yılında Elazığ’ın Baskil ilçesinde doğdu. İlkokulu Melekbaba İlkokulunda, Ortaokul ve Liseyi Kubilay Lisesinde tamamladı. 1997 yılında Konya Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Anabilim Dalı Resim İş öğretmenliği bölümünü kazandı. 2002 yılında ilk atama ile Battalgazi Selçuk İlköğretim Okuluna Resim İş Eğitimi öğretmeni olarak atandı. Burada 6 yıl görev yaptıktan sonra Merkez Türk Telekom İlköğretim Okuluna Teknoloji ve Tasarım Öğretmeni olarak tayin oldu. 2012 yılında girdiği İdarecilik sınavı ile Doğanyol Halk Eğitimi Merkezine Müdür Yardımcısı olarak atandı. 2014 - 2019 tarihleri arasında Malatya Büyükşehir Belediyesi Yaygın Eğitim Şube Müdürlüğü görevini yürüttü. 2019 Ağustos tarihinde Yeşilyurt Belediyesine geçiş yaptı. Burada Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Genel Koordinatörlük görevini yürüttü. 2021 Eylül ayından itibaren Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü görevine atandı.Evli 4 çocuk babasıdır.