Belediyemiz Destek Hizmetleri Müdürlüğü Arazöz Kiralama ve Makine İle Çim ve Çayır Biçme Hizmet Alım İşi (Kısmi Zamanlı)

YEŞİLYURT BELEDİYESİ DESTEK HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ
 ARAZÖZ KİRALAMA VE MAKİNE İLE ÇİM VE ÇAYIR BİÇME HİZMET ALIM İŞİ ( KISMİ ZAMANLI) hizmet alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İhale Kayıt Numarası

2020/163276

1-İdarenin

a) Adresi

KARAKAVAK MAH.TURGUT ÖZAL BULVARI NO:127 44920 YEŞİLYURT/MALATYA

b) Telefon ve faks numarası

4223777700-4163 - 4222383353

c) Elektronik Posta Adresi

destekhizmetleri@yesilyurt.bel.tr

ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi

2-İhale konusu hizmetin

a) Niteliği, türü ve miktarı

:

4 ADET ARAZÖZ İLE 6 AY SÜRELİ ARAZÖZ KİRALAMA VE MAKİNE İLE ÇİM VE ÇAYIR BİÇME HİZMET ALIM İŞİ-KISMİ ZAMANLI
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.

b) Yapılacağı yer

YEŞİLYURT BELEDİYESİ SINIRLARI İÇERİSİNDE

c) Süresi

İşe başlama tarihi 01.05.2020, işin bitiş tarihi 30.10.2020

3- İhalenin

a) Yapılacağı yer

KARAKAVAK MAH.TURGUT ÖZAL BULVARI NO:127 YEŞİLYURT/MALATYA

b) Tarihi ve saati

20.04.2020 - 10:00

4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren İmza Beyannamesi veya İmza Sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğinin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimdeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu işin tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.1.6 Tüzel kişi tarafından iş deneyimini göstermek üzere sunulan belgenin, tüzel kişiliğin yarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde, ticaret ve sanayi odası/ticaret odası bünyesinde bulunan ticaret sicil memurlukları veya yeminli mali müşavir ya da serbest muhasebeci mali müşavir tarafından ilk ilan tarihinden sonra düzenlenen ve düzenlendiği tarihten geriye doğru son bir yıldır kesintisiz olarak bu şartın korunduğunu gösteren, standart forma uygun belge,

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:

İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.

4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:

4.3.1. İş deneyimini gösteren belgeler:

Son beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında kabul işlemleri tamamlanan ve teklif edilen bedelin % 25 oranından az olmamak üzere, ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gösteren belgeler veya teknolojik ürün deneyim belgesi.

4.3.2. Makine, teçhizat ve diğer ekipmana ait belgeler ve kapasite raporu:

-Yüklenici , bu işin başarılabilmesi için aşağıda belirtilen makine, araç ve ekipmanları bulundurmak zorundadır.

Sıra No

Makine ,Araç,Ekipman Türü

Birimi

Miktarı

Arazöz (her biri en az 22- 25 ton su taşıma kapasiteli)

Adet

Çim biçme traktörü (22 BG )

Benzinli çim biçme makinesı (3 BG) normal

Adet

Şanzımanlı benzinli çim biçme makinesı (3 BG)

Adet

Motorlu sırt tırpanı (2,9 BG)

2019 model çift kabinli açık kasalı kamyonet veya kamyon

Adet

-Not: Arazözler 2005 model ve üzeri olacak. Tanker hacmi 10 teker için minimum 22 ton, maksimum 25 ton olacak. Bir adet arazöz ve çift kabinli kamyonet veya kamyon kendi malı olacak. Tekliflerle birlikte ruhsat, demirbaş veya amortisman defterinde kayıtlı olduğuna dair noter tespit tutanağı yada yeminli mali Müşavir raporu veya serbest Muhasebeci mali müşavir raporu tevsik edeceklerdir

4.4. Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler:

4.4.1.

Kamu kurum ve kuruluşları veya özel sektörde yapılan her türlü  Yeşil Alanların Bakım ve  Onarımı Hizmet Alım İşi benzer iş olarak kabul edilecektir.

5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir.

7. İhale dokümanının görülmesi:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar YEŞİLYURT BELEDİYESİ DESTEK HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, Birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu üzerine ihale yapılan istekliyle, her bir iş kaleminin miktarı ile bu kalemler için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, işin tamamı için teklif verilecektir.

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 60 (altmış) takvim günüdür.

12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

13. Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.

14.Diğer hususlar:

Teklifi sınır değerin altında kalan isteklilerden Kanunun 38 inci maddesine göre açıklama istenecektir.

Yayınlanma Tarihi: 30 Mart 2020, Pazartesi