“Sağlıklı ve Dinamik Bir Şekilde Görevimizin Başındayız”

“Sağlıklı ve Dinamik Bir Şekilde Görevimizin Başındayız”
Yayınlanma tarihi, 09 Eylül 2020

YEŞİLYURT BELEDİYE BAŞKANI MEHMET ÇINAR’I DUYGULANDIRAN KARŞILAMA

Koronavirüs tedavisini başarıyla atlatıp ikinci testi negatif çıkan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, mesaisine başlamak üzere geldiği Hizmet Binası önünde Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri ve personeller tarafından çiçeklerle karşılanınca duygusal bir atmosfer yaşandı.

Koronavirüs tedavi sürecinden dolayı evinde geçirdiği karantina dönemini tamamlayan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 15 günlük aranın ardından AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammed Emin Yalçınkaya ile birlikte Yeşilyurt Belediyesi Hizmet Binasına geldi.

Yeşilyurt Belediyesi Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri ve personeller tarafından sosyal mesafe kuralları altında çiçeklerle karşılanan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, duygusal anlar yaşarken, herkese teşekkürlerini sundu.

“DOKTORLARIMIZIN TAVSİYESİNE UYDUK, İLAÇLARIMIZI KULLANDIK VE İYİLEŞTİK”

Makam odasına geçerek mesaisine başlayan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “15 günlük koronavirüs mücadelesinden sonra testlerimizin negatif çıkmasıyla birlikte bugün tekrardan görevimize başladık. Ülkemiz için, Malatya’mız için ve Yeşilyurt’umuz için hizmetlerimize yeniden başladık. Aile olarak bu süre zarfında çok zor günlerden geçip, sıkıntılı bir süreç yaşadık. Doktorlarımızın tavsiyelerini harfiyen yerine getirip ilaçlarımızı zamanında kullandık, beslenmemize dikkat ettik. Allah’a hamdolsun Pazartesi günü yaptırdığımız testlerimiz negatif çıktı, bugünde yeniden göreve dönmenin mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi.

“ÇOK GÜZEL DESTEKLER ALDIK, HERKESE SONSUZ TEŞEKKÜRLER”

Koronavirüs ile mücadele döneminde çok güzel destekler aldıklarını ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Tedavi sürecinde gerek telefon açarak gerekse de mesaj gönderip sosyal paylaşım sitelerinden güzel duygularını ve samimi düşüncelerini bizimle paylaşan, dua eden, tedavi önerisinde bulunan bütün dostlarımıza, sevdiklerimize, arkadaşlarımıza, yakınlarımıza ve kıymetli hemşehrilerimize ne kadar teşekkür etsem azdır. Koronavirüs ile mücadelemizi gördüğümüz bu yakın ilgi ve alakadan dolayı başarıyla atlattık. Koronavirüs kesinlikle hafife ve basite alınmamalıdır, nefes darlığından ateşe, eklem ağrılarından baş ağrısı ve halsizliğe kadar çok farklı semptomları olan bir rahatsızlık, aile olarak çok zor ve sıkıntılı günler yaşadık. Tüm dünyanın bu virüs belasından bir an önce kurtulmasını temenni ederim. Cenab-ı Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.  Ancak hepimizin daha dikkatli ve tedbirli olmalıyız, rehavete girmeden gerekli önlemleri mutlaka almalıyız.” şeklinde konuştu.

“KORONAVİRÜS, ALACAĞIMIZ TEDBİRLERDEN DAHA GÜÇLÜ DEĞİLDİR”

Sağlık personellerinin tedavi sürecinde kendileriyle yakından ilgilendiğini belirten Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Emekleri ve çabalarını her zaman takdir ettiğimiz çok kıymetli doktorlarımız, sağlık görevlilerimiz ve çalışanları bizlerle yakından ilgilendiler, sıkıntılarımızı atlatmamızda bize büyük katkı sağladılar. Koronavirüs başta olmak üzere diğer hastalıkların tedavisi için 7/24 mesai yapan, büyük bir emek sarf eden, alın teri döken, sabır gösteren Kahraman Sağlık Ordumuzun her bir çalışanına buradan teşekkürlerimi gönderiyorum. Turgut Özal Tıp Merkezi, Malatya Eğitim ve Araştırma Merkezi ve Yeşilyurt Hasan Çalık Devlet Hastanesinde görevli değerli hekimlerimiz ve hemşirelerimiz başta olmak üzere her türlü sorun ve sıkıntımızda bizim yanımızda olan sağlık çalışanlarımıza minnettarız. Rabbim tüm insanlığı bu hastalıktan korusun ve muhafaza etsin inşallah. Dünyanın neresinde olursa olsun bu hastalıktan dolayı muzdarip olan herkesin Cenab-ı Allah yardımcısı olsun. Şunu unutmayalım ki; koronavirüs, alacağımız tedbirlerden daha güçlü değildir. Temizlik, maske ve mesafe kurallarına daha fazla önem göstermeliyiz.” diye konuştu.