"Sabite Bütün Teyzemizin İsteklerini Yerine Getirdik"

Yayınlanma tarihi, 04 Ocak 2019

YEŞİLYURT BELEDİYESİ KİMSESİZLERİN KİMSESİ OLMAYA DEVAM EDİYOR

Sosyal yardımlarla Türkiye’de sosyal belediyeciliğin en iyi şekilde uygulandığı örnek belediyelerden biri haline gelen Yeşilyurt Belediyesi, yaşadığı sıkıntılara rağmen ayakkabı boyacılığı yaparak geçimini sağlayan 63 yaşındaki Sabite Bütün'e yardım elini uzattı.

"YARDIMA MUHTAÇ VATANDAŞLARIMIZIN YANINDA BİZ VARIZ"

Sosyal belediyeciliğin bir gereği olarak her zaman muhtaç vatandaşlara yardım elini uzatmanın gayreti içerisinde olduklarını ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, daha önce evinde ziyaret ettikleri Sabite Bütün'ün kendilerine ilettiği sıkıntıları çözüme kavuşturmak adına gereken yardımların yapıldığını söyledi.

"TEYZEMİZE DEVLETİMİZİN YARDIMLARINI ULAŞTIRDIK"

Kiltepe mahallesinde ikamet eden Sabite Bütün'e devletin yardım elini uzattıklarını ifade eden Başkan Çınar, " Sabite teyzemizi daha önce evinde ziyaret ederek, yaşadığı sıkıntıları yerinde incelemiştik.Eşini kaybeden ve yaşadığı büyük zorluklara rağmen ayakkabı boyacılığı yaparak geçimini sağlayan yaşlı teyzemizin bizden istediklerini yerine getirdik. Yakacak ihtiyacını karşıladığımız teyzemizin evine bir adet  oturma grubu ve sehpa gönderdik, bununla birlikte bir yıllık kirasını da ödeyeceğiz. Yeşilyurt Belediyesi olarak ilçemizde ikamet eden ihtiyaç sahibi, yaşlı, hasta ve engelli vatandaşlarımıza devletimizin yardımlarını ulaştırmaya devam edeceğiz.Büyüklerimizin hâyır dualarına çok fazla ihtiyaç duymaktayız, onların bir güzel sözü, hâyır duaları ve tebessümü her şeyden kıymetlidir. Vatandaşlarımızın mutlu ve huzurlu bir hayat yaşamaları için elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz. Yeşilyurt Belediyesi olarak kimsesizlerin kimsesiyiz." diye konuştu.

"BAŞKANIMIZDAN VE EKİPLERİNDEN ALLAH RAZI OLSUN"

Belediye görevlilerinin soğuk havada kapısını çalmasından ve ihtiyaçlarının karşılanmasından oldukça mutlu olan Sabite Bütün ise, “ Geçen haftalarda evime kadar gelerek beni ziyaret eden ve isteklerimi dinleyen Yeşilyurt Belediye Başkanımıza bu desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Başkanımıza hep dua ediyorum, Allah ondan ve ekibinden razı olsun. Allah devletimize ve başımızdakilere zeval vermesin" dedi.