“Malatya’nın Huzuru, Güveni ve Mutluluğu İçin El Birliği İle Çalışacağız”

“Malatya’nın Huzuru, Güveni ve Mutluluğu İçin El Birliği İle Çalışacağız”
Yayınlanma tarihi, 03 Aralık 2018

VALİ AYDIN BARUŞ’TAN YEŞİLYURT BELEDİYE BAŞKANI MEHMET ÇINAR’A İADEYİ ZİYARET

Malatya Valisi Aydın Baruş, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’a iadeyi ziyarette bulunup,  Yeşilyurt Belediyesinin ilçe genelinde sürdürdüğü hizmetler hakkında bilgiler aldı.

“VALİMİZİN TECRÜBE VE BİRİKİMLERİNDEN İSTİFADE EDECEĞİZ”

Vali Aydın Baruş’a yeni görevinde başarılar dileyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Sayın Valimizi Yeşilyurt Belediyemizde ağırlamaktan büyük bir onur ve kıvanç duymaktayız, bu nazik ziyaretinden dolayı öncelikle şahsım ve hemşerilerim adına kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum. Malatya Valiliğine yeni atanan Sayın Aydın Baruş beyefendi ile birlikte hem kentimizin hem de güzel ilçemizin gelişmesi ve ilerlemesi noktasında el birliği yapacağız. Tecrübe ve birikimlerinden sürekli istifade edeceğimiz Sayın Valimizin kentimizin ilerlemesine büyük katkılar sağlayacağına yürekten inanıyorum ve yeni görevinde bir kez daha başarılar diliyorum. Bu ziyaret vesilesiyle dört yılda alt ve üst yapı yatırımlarından sosyal sorumluluk projelerine kadar bütün alanlarda büyük bir değişime uğrayan Yeşilyurt’umuzda ki hizmetler hakkında Sayın Valimize detaylı bilgilendirmede bulunduk ve yeni projelerimiz hakkında da bilgiler paylaştık.” dedi.

Vali Aydın Baruş ise, gösterdiği misafirperverlikten dolayı Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’a teşekkürlerini sunup, çalışmalarında başarılar diledi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, günün anısına Vali Aydın Baruş’a Yeşilkonak kursiyerleri tarafından yapılan tablo hediye etti.