30.04 2018

“Kandiller, Allah’ın Affına Sığınmak İçin Fırsattır”

BAŞKAN POLAT’TAN BERAT KANDİLİ KUTLAMA MESAJI;

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Gönüllerimize ilahi bereket ile rahmet bahşeden ve on bir ayın sultanı Ramazan Ayının müjdecisi Berat Kandilini idrak etmenin sevinç ve mutluluğu içerisindeyiz” dedi.

Berat Kandili dolayısıyla kutlama mesajı yayımlayan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat “Berat Gecesi, Allah’ın rahmet, lütuf ve mağfiretiyle tecelli ederek, kullarına bağışlanma kapılarını araladığı, müminlerin dualarına icabet ettiği, günahlarını affettiği, yapılan ibadetlerin kat kat fazla mükafatlandırıldığı bir zaman dilimidir.

Yüce rabbimizden bu mübarek gecede yapılan ibadetleri, edilen duaları dergah-ı izzetinde kabul ederek bütün İslam alemine rahmet kapılarını açmasını, huzur, mutluluk ve esenlik vermesini diliyorum. On bir ayın sultanı Ramazan ayının müjdecisi olan Berat Kandili’nin İslam Âleminin günahlarından kurtuluşuna, kardeşlik ve hoşgörü ortamının gelişmesine, güçlenmesine vesile olması en büyük temennimizdir.

Günahlardan kurtuluş için bir vesile olarak görülen Berat Kandili, Müslümanların, sınırsız af ve merhamet sahibi yüce Allah’a sığınarak günahlardan arınma, ilahi lütuf ve bereketlere erişebilme fırsatını yakalayabilecekleri müstesna gecelerden birisidir.

Bu vesileyle; bütün hemşerilerimin Berat Gecesi’ni kutluyor, günahlarımızdan arınmamıza vesile olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.