“Evliliğimizin Galatasaray Gibi Büyük ve Vazgeçilmez Olmasını İstiyoruz”

“Evliliğimizin Galatasaray Gibi Büyük ve Vazgeçilmez Olmasını İstiyoruz”
Yayınlanma tarihi, 08 Ağustos 2018

 

FANATİK ÇİFTLER NİKÂH MASASINA GALATASARAY FORMASIYLA OTURDU

Yeşilyurt Belediyesi Evlendirme Dairesi, 08-08-2018 tarihinden dolayı yoğun bir gün yaşarken, ilginç nikâh işlemlerine de ev sahipliği yaptı. Fanatik Galatasaray’lı olan Tuğba Çelik ile Abuzer Yakut, nikâh masasına Galatasaray formasıyla oturdular.

NİKÂH MASASINA SARI KIRMIZILI FORMAYLA OTURDULAR

Evlenmek için Yeşilyurt Belediyesi Evlendirme Dairesine başvuru yapan Tuğba Çelik ile Abuzer Yakut isimli genç çiftler, nikâh akitlerini gerçekleştirmek için geldikleri Nikâh Dairesindeki yerlerini Galatasaray formasıyla aldılar.

Genç çiftler nikâh masasına Galatasaray formasıyla oturma hayallerini gerçeğe dönüştürmenin  heyecanını yaşadıklarını ifade ettiler.

ÇINAR, “ GENÇ ÇİFTLERİMİZE MUTLULULAR DİLİYORUM”

Aile yakınları, arkadaşları ve sevenlerinin büyük ilgisi altında salona gelen Tuğba Çelik ile Abuzer Yakut’un nikâhlarını Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar kıydı.

Galatasaray’lı olan çiftlere ömür boyu mutluluklar dileyerek nikâh işlemlerini gerçekleştiren Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Galatasaray formasıyla nikâh masasına oturan çiftlerimize ömür boyu mutluluklar diliyorum. Rabbim iki cihan saadeti nasip etsin, aynı rüyayı görerek yaşamanızı temenni ediyorum. Evliliğinizde Galatasaray gibi uzun ömürlü olsun, mutluluklar diliyorum” diye konuştu.

Nikâh cüzdanını Tuğba Çelik’e teslim eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, ‘Bir Yastıkta’ projesi kapsamında hazırlanan hediye paketini çiftlere takdim etti.

“GALATASARAY’IN ŞAMPİYON OLDUĞU BİR YILDA İKİ MUTLULUĞU BİR ARADA YAŞIYORUZ”

Çok mutlu ve heyecanlı olduğunu ifade eden Tuğba Çelik, “Galatasaray’ımızın şampiyon olduğu bir yılda dünya evine girmenin mutluluğunu yaşıyorum. Nikâh akdimizi ayrıca 08-08-2018 gibi özel bir günde yapmanın heyecanı içerisindeyim. Galatasaray formasıyla nikâh kıymak inşallah bize uğur getirir ve ömür boyu mutlu oluruz” dedi.

“FATİH TERİM VE FUTBOLCULARIMIZA SONUNA KADAR İNANIYORUZ”

Galatasaray formasıyla nikâh masasına oturmanın heyecanını yaşadığını dile getiren Abuzer Yakut ise, “ Allah herkese bu mutluluğu nasip etsin, Galatasaray’lı olmanın verdiği onur ve gururla şanlı formamızla nikâh kıymakta bizim için çok özel bir durumdur. Mutluluğumu anlatacak kelime bulamıyorum açıkçası” dedi.

“YENİ SEZONDA DA ŞAMPİYON BİZ OLACAĞIZ”

Galatasaray’ın bu yılda şampiyonluk ipini göğüsleyeceğine yürekten inandıklarını ifade eden Yakut, “ En büyük isteğimiz Galatasaray’ımızın Şampiyonlar Liginde gruplara kalması ve daha ilerilere gitmesidir. Teknik Direktörümüz Fatih Terim ile ve futbolcularımıza sonuna kadar güveniyoruz. Fatih hocamıza her daim inandık ve güvendik. Bizim Galatasaraylılığımız bir veya iki günlük değildir, sonuçlara göre takım tutmayız, biz ömürlük Galatasaray’lıyız. Aslolan her zaman Galatasaray’dır.Biz ayrıca Süper Ligde mücadele eden şehrimizin takımı Y.Malatyaspor’u da sonuna kadar destekliyoruz, kombine kartımız da var, maçları takip ediyoruz” dedi.

“SONUNA KADAR GALATASARAYLIYIZ”

En mutlu günlerinde Galatasaray camiasına mesaj yollayan genç çiftler, “Biz sonuna kadar Galatasaray’lıyız, bu sevda bitmez, yeni sezonda başarılar diliyoruz. Evliliğimiz gibi Galatasaray’ın da şampiyonluğunun ilelebet devam etmesini temenni ediyoruz” diye konuştular.

Nikâh törenine sarı-kırmızılı forma ile çıkıp yaşam boyu birlikteliğe ‘evet’ diyerek nikâh defterine imza atan ve kutlamaları kabul eden çift, davetlilerle bol fotoğraf çektirdi.