“Devlet Başkanımızı Büyük Bir Coşku Ve Muhabbetle Bağrına Basan Hemşerilerimize Minnettarım”

Yayınlanma tarihi, 06 Mart 2019

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Devlet Başkanımız, Cumhurbaşkanımız, AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı ilk günkü aşka ve sevdayla bağrına basan, sevgi, muhabbet ve coşku içerisinde misafir eden hemşerilerimize minnettarım” dedi.

“CUMHURBAŞKANIMIZA GÖSTERİLEN İLGİ VE GÖNÜLDEN SEVGİ HEPİMİZİ GURURLANDIRMIŞTIR”

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Malatya Büyükşehir Belediyesi yan tarafındaki alanda gerçekleşen mitinge gösterilen ilgi ve katılımın yüksek olmasından büyük bir onur duyduklarını belirten Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Türkiye sevdalısı, Devlet Başkanımız, Mazlumların gür sesi, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle gerçekleşen mitinge yoğun bir ilgi gösteren hemşerilerimiz, her zaman olduğu gibi yine kadirşinaslığını ve misafirperverliğini göstermiştir. Mitingden saatler öncesinde alanı dolduran kıymetli hemşerilerimiz her zaman olduğu gibi yine samimi, içten ve gönülden Devlet Başkanımızı bağrına basarak liderinin arkasında durduğunu tüm dünyaya bir kez daha göstermiştir. Hemşerilerimizin heyecanı ve coşkusu Sayın Cumhurbaşkanımızı mutlu etmiş, bizleri de gururlandırmıştır. Devlet Başkanımız, Cumhurbaşkanımız, Milletin Adamı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı ilk günkü aşk ve sevdayla bağrına basan, gönülden ve kalpten destek verip 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde çok büyük moral ve motivasyon desteği sağlayan kıymetli hemşerilerimize ne kadar teşekkür etsek azdır.Mitinge katılarak bu özel günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm hemşerilerimize şükranlarımı sunuyorum. Birlik, beraberlik ve kardeşlik diyarı olan Malatya’mızın güzel ve yürekli insanlarının verdiği bu destek ve oluşturulan atmosferin 31 Mart Seçimlerine de en güzel şekilde yansıyacağından ve büyük bir destan yazacağımızdan asla şüphe duymuyoruz.” dedi.