Başkan Çınar, “Tek Amacımız; Yeşilyurt’u Daha Fazla Kalkındırmak ve Büyütmek”

Başkan Çınar, “Tek Amacımız; Yeşilyurt’u Daha Fazla Kalkındırmak ve Büyütmek”
Yayınlanma tarihi, 31 Ağustos 2018

 

BAŞKAN ÇINAR, BAHÇEBAŞI, SU VE YENİ MAHALLE SAKİNLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

Konak ve Banazı’da ikamet eden vatandaşlarla sabah kahvaltısında bir araya gelerek talepleri dinleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Bütün alanlarda örnek ilçe olma hüviyetine ulaşan Yeşilyurt’un değişim sürecinde vatandaşlarımızın görüş ve düşünceleri büyük önem taşımaktadır. Bu tür ziyaretler sayesinde en küçük sorunu görüyor, çözümü için çalışıyoruz.  Halkımızla el ele verip birlik ve beraberlik içerisinde ilçemize yakışan hizmetleri yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

BAŞKAN ÇINAR, BAHÇEBAŞI, SU VE YENİ MAHALLE SAKİNLERİYLE SOHBET ETTİ

Sivil toplum kuruluşları, meslek örgütleri, kamu ve kurum yetkilileri, mahalle muhtarları ve vatandaşlarla sık sık bir araya gelerek Yeşilyurt’un kalkınması ve büyümesi noktasında farklı görüş ve düşünceleri almaya devam eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Konak ve Banazı bölgesindeki Bahçebaşı, Su ve Yeni Mahalle sakinleriyle sabah kahvaltısında bir araya gelerek istek ve önerileri dinledi.

BELEDİYE HİZMETLERİNİ ANLATAN BAŞKAN ÇINAR, YATIRIM VE PROJELERDEN BAHSETTİ

AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammed Emin Yalçınkaya ve mahalle muhtarlarının da yer aldığı programda konuşan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar,  dört içerisinde Yeşilyurt’a kazandırılan devasa yatırımlar, ülke çapında büyük yankı uyandıran sosyal, kültürel, eğitim ve çevresel projelerin yanı sıra Konak ve Banazı bölgesine yapılan bütün hizmetler hakkında geniş kapsamlı bilgiler paylaştı.

“BİZ HALKIN YANINDA VE HALKLA BERABER OLMAYA HER ZAMAN ÖNEM VERİYORUZ”

Yeşilyurt Belediyesinin vatandaşların talepleri doğrultusunda çalışmalarına yön verdiğini ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Bu tür programların temel gayesi; vatandaşlarımızın yaşadıkları bölgelere getirilen belediye hizmetlerinden memnun olup olmadıklarını öğrenmek, mahallelerine yapılmasını istedikleri hizmetleri belirlemek, vatandaşlarımızın istek ve önerilerini dikkate almaktır. Biz halkın yanında ve halkla beraber olmaya her zaman önem veriyoruz. Toplumun tüm kesimleriyle iç içe olup, karşılıklı fikir alış verişleri şeklinde gerçekleşen bu tür etkinlikler sayesinde kentimize ve ilçemize en güzel hizmetleri sunuyoruz. Vatandaşlarımızla iç içe olmaktan çok keyif alıyoruz. Biz ortak akıl anlayışını canlı tutarak ilçemizin kalkınması ve büyümesi noktasında çaba sarf ediyoruz.Yeşilyurt Belediyesi olarak hizmet götürmediğimiz tek bir mahallemiz kalmadı, her cadde ve sokakta bizim imzamız vardır. ”dedi.

“KONAK VE BANAZI BÖLGEMİZE ÇOK ÖNEMLİ HİZMETLER SUNDUK”

Konak ve Banazı bölgesine dört yıl içerisinde çok güzel hizmetler ulaştırdıklarını dile getiren Başkan Çınar, “ Bu bölgemizde uzun yıllardır devam eden alt yapı sıkıntısının giderilmesi noktasında büyük emekler sarf ettik ve bu sorunun ortadan kaldırılmasında ciddi desteklerimiz oldu.  Bozuk ve kullanılamaz hale gelen yollarımızın standartını yükseltmek ve konforlu hale getirmek amacıyla bugüne kadar çok ciddi mesai yaptık, ekiplerimiz gerek yol yenileme, bakım ve onarım gerekse de  kilit taşı çalışmalarına devam etmektedir. 2014 yılında Yeşilyurt Belediyesi yeni kurulduğu günlerde buradaki muhtarlarımızla yaptığımız toplantıda, “ Horata Deresine giden yolu düzeltin sizden başka bir şey istemiyoruz, bizim için olmazsa olmazdır’ diyerek burayla ilgili taleplerini bize aktarmışlardı. 2014 ve 2015 yılı yatırım programına burayı hemen dâhil ederek Horata Deresine giden yolu çok güzel bir görüntüye kavuşturduk ve ulaşım sıkıntısını ortadan kaldırdık. Eski Belediyeden kalan binanın Semt Konağına dönüştürülmesiyle ilgili muhtarlarımız ve mahalle sakinlerimizden gelen taleplerin ardından burayı hızlı bir şekilde dizayn ederek bölgeye hitap eden, insanlarımızın ihtiyaçlarına cevap verecek çalışmalar yapılıyor. Konak ve Banazı’lı hemşerilerimiz her zaman bizim yanımızda oldular, yapılan hizmetler karşılığında dualarını almak, desteklerini görmek bizim için çok değerlidir. Bölgemize yapılacak diğer yatırımlar ve hizmetlerle ilgili muhtarlarımızla sürekli görüşme halindeyiz. Mahallelerimizin yaşam standartını yükseltmek, bu bölgelerde yaşayan kıymetli hemşerilerimizin  huzur ve güveni için elimizden geleni bugüne kadar yaptık, bundan sonrada aynı özeni göstereceğiz. Hepimizin tek amacı var o da; Yeşilyurt’u kalkındırmak, büyütmek, geliştirmek, güzelleştirmek ve her alanda en iyisi hizmetleri hemşerilerimize sunmaktır” dedi.

“YEŞİLYURT DÖRT YILDA BÜYÜK BİR DEĞİŞİME UĞRADI”

Konak ve Banazı’lı vatandaşlarla aynı sofrada buluşmaktan büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade eden AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammed Emin Yalçınkaya ise, gelişim ve değişim sürecinde olan Yeşilyurt’un dört yıl içerisinde çok büyük hizmetlerle buluştuğunu ifade ederken, Bahçebaşı, Su ve Yeni Mahalle sakinleriyle bir arada olmaktan ve sohbet etmekten büyük bir onur duyduklarını söyledi.

VATANDAŞLAR TALEPLERİNİ PAYLAŞTI

Konak ve Banazı’lı vatandaşlarda yapılan hizmetlerden dolayı Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’a teşekkür ederken, talep ve isteklerini paylaştılar.

Vatandaşların taleplerini dikkatlice dinleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, iletilen sıkıntıların incelenmesi ve yapılması gerekenlerin en kısa sürede hayata geçmesi noktasında Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürlerine talimatlar verdi.